Mijn visual notes

A new kind of Leadership

WIL JE EEN HOGE RESOLUTIE-BESTAND DOWNLOADEN? KLIK DAN OP DEZE BUTTON:

WE NEED A NEW KIND OF LEADERSHIP

Meerdere keren heb ik Sandra Janoff en Marvin Weisbord mogen ontmoeten. Twee inspirerende mensen met een boodschap: ‘Change the world, one step at a time’. Zij zorgen voor intrinsieke verandering in organisaties of systemen van organisaties door middel van het houden van bijeenkomsten. Future Search- bijeenkomsten.

Sandra Janoff, zij heeft aan de wieg gestaan van de methode Future Search, hield in Budapest in 2010 een pleidooi voor een ander soort leiderschap.

Dit vond ik zo’n helder en duidelijk verhaal dat ik het heb uitgetekend.
Ik ben het er namelijk roerend mee eens.

HET FILMPJE WAT IK HEB UITGETEKEND

Klik op het filmpje om te zien wat de basis was voor mijn beeldverslag.